Dinnershows - compleet verzorgde Topavond in Breda

Dit arrangement is inclusief:

  • Aanvang avondprogramma 19.30 uur
  • Gehele avond entertainment
  • Een heerlijk 4-gangen diner

  Prijzen:
  Balkonplaats € 54,90 per persoon
  Zaalplaats € 59,90 per persoon
  Kinderticket: € 29,95

  Drankarrangement is € 17,50.

  Prijs is exclusief € 1,50 service kosten per persoon.

  Een besloten dinershow, exclusief voor uw gezelschap, is mogelijk vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.

  De shows vinden op de volgende data plaats:

  • Vivencia is te zien op: 17 mei, 20 september, 15 november 2019.
  • De Wannebiezz dinnershow is te zien op: 8 november 2019.
  • De WOW dinnershow is te zien op: 11 mei, 7 september, 25 oktober, 28 december 2019.
  • De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 3 mei, 5 juli, 14 september, 11 oktober, 22 november 2019.
  • De Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 28 juni, 27 september, 30 november 2019.
  • De Dinnershow Thats'Entertainment is te zien op: 15 juni, 5 oktober 2019.
  • Dinnershow Showtime is te zien op: 18 mei 2019
  • Enge Buren Dinnershow is te zien op: 24 mei 2019

Extra informatie

De zaal zit u voor het podium en ’in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als 2e rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Ongeacht het aantal personen, u heeft altijd uw eigen tafel. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar. Onze theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.

De prijzen van deze dinnershow in Breda zijn geldig tot en met 28 december 2019.

Topentertainment in Breda

  Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Spraakmakende shows met als thema de sfeer van jaren '50 in Parijs tot Musicalklassiekers en van sketches van Andre van Duin tot een avond vol illusie en misleiding. Welk thema of genre spreekt u aan? Kies dan 1 van de topshows in Breda. Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Avondje entertainment en heerlijk dineren

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Cirque Burlesque - That's Entertainment - Groeten uit Holland

  Cirque Burlesque! Dinnershow: Een bonte mix van zang, comedy, magie en dans. Een pikante revue vol variété en komedie! Het brengt de sfeer van het Parijs van de jaren 50 terug in het theater (Moulin Rouge en Crazy Horse). Een bruisende show met comedians, magie, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een cult kunst vorm aangewakkerd door twee succesvolle Hollywood films. 
  De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 3 mei, 5 juli, 14 september, 11 oktober en 22 november 2019.

  Dinnershow That's Entertainment: Een muzikale en interactieve show met zanger/presentator Harold Verwoert en entertainer, en van Duin imitator, Bart Juwett.
  In de show zien we hilarische sketches van André van duin en natuurlijk de bekende liedjes als Als de zon schijnt, Pizza en Er staat een paard in de gang. Daarnaast zal presentator en zanger Harold Verwoert de liedjes van vroeger ten gehore brengen en kan en mag iedereen meezingen of, indien mogelijk, een dansje doen. Het gevoel van de oude revue met zang, dans, variété, buikspreken en veel humor zal een feest der herkenning zijn. Maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar recentere hits en gebeurtenissen! In deze show wordt het publiek meegenomen op een nostalgische reis met een lach en een traan maar vooral veel tranen van het lachen!
  De Dinnershow That's Entertainment is te zien op: 15 juni en 5 oktober 2019.

  Groeten uit Holland Dinnershow: Een dinnershow waar u tijdens een heerlijk 4 gangen diner kunt genieten van de Nederlandse hits van vroeger en nu.
  We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als Naar de speeltuin, Bij ons in de Jordaan en Mn opa, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met Huilen is voor jou te laat en Even aan mn moeder vragen of een traantje wegpinken bij Manuela. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag! Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland!
  Deze Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 28 juni, 27 september en 30 november 2019.

Wannebiezz - WOW - Vivencia- Showtime - Enge Buren

  Wannebiezz dinnershow: Dáámes en heren, ladies and gentlemen, mes Dames et Messieurs, meine Damen und Herren. Hartelijk welkom bij de Wannebiezz hét gezelligste trio van Rotterdam en omstreken!! Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette en Rocco di Cabrio hebben hun halve leven doorgebracht op de kermis, totdat de belastingdienst roet in het eten gooide en zij hun kermiskramen voor onbepaalde tijd konden sluiten. Berooid, maar niet verslagen gooiden zij het roer om. Nu toert dit bijzondere trio met hun Meezing Festijn door het land, op zoek naar gezellige mensen om samen de narigheid van alle dag van zich af te zingen.
  De Wannebiezz dinnershow is te zien op: 8 november 2019.

  WOW dinnershow: Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. De “WOW!” dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken.
  De WOW dinnershow is te zien op: 11 mei, 7 september, 25 oktober en 28 december 2019.

  Vivencia staat voor beleving, iets wat u tijdens deze dinnershow optimaal zult meemaken. Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een cast van maar liefst 8 personen. Vier vocalisten, een prachtig showballet en zeer veel glitter & glamour. 175 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt. Een stijlvolle mysterieuze opening waarbij uw gasten op glamoureuze wijze welkom worden geheten door ons showballet en uw gastheer. 
  Vivencia is te zien op: 17 mei, 20 september en 15 november 2019.

  De Dinnershow ShowtimeMadame Zaza is een dame die we vooral in het komische genre terug vinden, maar die ook imitaties van grote wereld sterren niet uit de weg gaat! Madame Zaza Projects is een jong dynamisch team, imitaties van bekende vedetten en wereldsterren passeren de revue tijdens de show. Ook humor staat hoog in het vaandel gedurende dit spektakel. Kom genieten van dit fantastische travestie gezelschap! Zij zullen u meenemen naar de wonderlijke wereld van de travestie. U mag een geweldige show verwachten met kostuums van hoog niveau, een show vol glitter, glamour en humor.
  Dinnershow Showtime is te zien op: 18 mei 2019

  Dinnershow Enge BurenZet drie mannen op een podium, overlaad ze met instrumenten en laat ze hun gang gaan! Het resultaat is verbluffend! Muzikaal cabaret van de bovenste plank! In een mum van tijd ontpoppen de drie zich tot virtuoze alleskunners die het publiek om hun vinger winden! Met speels gemak flitsen ze van de ene naar de andere muziekstijl. Absurde muzikale creaties, ritmische hoogstandjes en prachtige meerstemmigheid. Het publiek wordt voortdurend op het verkeerde been gezet.
  Enge Buren Dinnershow is te zien op: 24 mei 2019

Kerstshows december 2019

  The Sound of Xmas Dinnershow
  Geen zin om met je schoonmoeder te kletsen tijdens het kerstdiner? Geen zin om uren in de keuken te staan om vervolgens de afkeurende blikken van je zus te vermijden aan tafel? Boek dan nu je tickets voor deze gloednieuwe dinnershow zodat jullie allen zorgeloos vermaakt worden tijdens een heerlijk 4-gangendiner. Wij presenteren: The Sound of Xmas.

  Een dinnershow waar Rudolph voor van zijn route zou afwijken. Ervaar het kerstgevoel niet alleen op je bord, maar wordt ondergedompeld in een avond vol kerstlichtjes en kleurrijke ballen. Geniet van de grootste kerstklassiekers uit de geschiedenis in een ander jasje en wordt meegesleurd in een variété aan twinkelende acts. De cast en crew van de Avenue verzorgt een fantastische avond uit voor de hele familie of een romantisch diner met je geliefde.

  Tijdens een heerlijk 4-gangen diner komen allerlei kerstclichés voorbij die ook hilarisch zijn als je de Scrooge van de club bent. Presenteren we leuke weetjes en wordt jullie algemene kennis getoetst door middel van The Xmas Quiz. Iedereen gaat naar huis met een leuk aandenken om het kerstgevoel nog even vast te houden en deze avond nooit meer te vergeten!

  Dit is toch een perfect cadeau voor onder de boom?

  Speeldata: data voor 2019 zijn nog niet bekend. Deze volgen spoedig.

  Christmas Circus DinnershowThe Christmas Circus Dinnershow met zang, dans, magie, humor en natuurlijk de kerstman! Een overgetelijke avond uit met vrienden, familie, collega’s of als bedrijfsuitje.

  Onder het genot van een overheerlijk 4-gangen diner neemt de cast van de Christmas Circus Dinnershow u mee naar een magisch winter wonderland waar onze vocalisten alle grote kersthits zullen zingen, magie tot bij uw tafel te zien is, luchtacrobatiek op eenzame hoogte zal zijn en Clown Milko de nodige humor meebrengt. Alles wat u hoeft te doen is zitten en genieten van deze veelzijdige Chirtmas Dinnershow! "We will be rocking around the christmas tree!"

  Speeldata: data voor 2019 zijn nog niet bekend. Deze volgen spoedig.

  Prijzen voor de kersthows zijn op aanvraag.

8.5/10 27 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

10

We hebben een super avond gehad. Mijn ouders zijn in het zonnetje gezet, Heerlijk gegeten en een geweldige show! Dank jullie wel

Petra Hendriks

Met partner

8

Was heel goed georganiseerd! Super vriendelijke bediening en begeleiding. Kortom topavond gehad

MaJeOr Topcleaners

Met partner

8

lekker gegeten, leuke optredens...warm onthaal. Ideaal voor een avondje uit met collega's of vrienden!

Karin Maton

Met partner

9

De drank werd continue aangevuld. Het eten was van topklasse. De show was goed verzorgd, leuke muziek, goede zangers, prachtige kleding. We misten alleen wat mannelijke dansers, onze groep bestond grotendeels uit vrouwen. Namens Maxima Medisch Centrum hartelijk dank voor de fantasctisch avond!

Anoniem

Met partner

8

Prima uitje als je iets speciaals te vieren hebt. Lokatie goed te vinden en voldoende parkeergelegenheid. We werden vriendelijk welkom geheten en alles werd goed uitgelegd. Het eten was erg lekker. Tussen de gangen van het diner was er goed entertainment in een hoog tempo en prima verzorgd qua kleding. Het geluidsniveau was zodanig dat je elkaar toch kon verstaan. Al met al prima!

Gerry Henskens

Met partner

10

grandioos fantastisch met 27 pers tussen 20 en 75 jaar en iedereen heeft genoten zeer zeker voor herhaling vatbaar wat ook zeker gaat gebeuren aangezien wij deze avond organiseerde omdat wij dachten dat we 25 jaar getrouwd waren maar dat is volgend jaar pas foutje?

Peter Klerk

Met partner

8

Gezellige avond ,goede ,vriendelijke bediening en een leuke show. We hebben genoten .

Anoniem

Met partner

8

het was een zeer leuke avond bij theaterdinersalon de avenue voor onze 40jaar bruilof. het diner was heerlijk en goed verzorgd . de bediening was zeer goed. ook de show met de wannebies was zeer geslaagd.

Jenny van Hese

Met partner

9

het was wel een beetje koud en de tafels zouden schuin moeten staan zodat iedereen het kan zien

Anoniem

Met partner

8

Absoluut een aanrader voor een topavond.

Anoniem

Met partner

8

Personeelsfeestje Stahlwille. Ik vond het heel gezellig en heerlijk gegeten. Sommige collega's vonden de Wannebiez niet zo ( dit waren voornamelijk Ajax fans ). Dus voor mij en meerdere met mij vonden het top.

Anoniem

Met partner

7

We hebben leuke avond gehad

Anoniem

Met partner

8

We hebben genoten van deze avond en is voor herhaling vatbaar. Show was heel leuk. Dinee was heel lekker. En de bediening was prima. Groetjes L.Gommers.

J.m van Rijn

Met partner

8

eten was prima bediening oke alleen de muziek was een beetje te hard.

Anoniem

Met partner

8

Het was een zeer leuke avond, we hebben genoten, het eten was lekker en de show was grandioos. Gewoon heel erg geslaagd

P. Moerenhout

Met partner

10

We hebben in verband met ons 50 jaar huwelijk een verukkelijke avond gehad. Bediening en klant vriendelijkheid was perfect Een min puntje is dat er te weinig ruimte zit tussen de stoelen ivm het eten. Als men met merrdere auto\'s naar de parkeergarage moet gaan, dan zijn de kosten niet leuk meer (daar kunt u niets aan doen, vandaar de ligging) Verder is de prijs/kwaliteitsverhouding goed, net zoals het eten dat ook heel goed was . Het was in zijn geheel een perfecte avond, Bedankt.

T. Dam

Met partner

8

Bijna alles goed. Mijn enige min punt is dat ik totaal niets van het witte doek kon zien om mee te zingen. Zat tegen de wand en zag alleen maar een stuk gordijn.

A. van der Waal

Met partner

8

Het vegetarische menu was buitengewoon lekker: compliment! De voorstelling werd met veel enthousiasme uitgevoerd, maar het begin was verreweg het leukst. Al met al een hele leuke avond gehad!

Anoniem

Met partner

9

We hebben genoten van de dinershow met "Enge buren". Eten was super, bediening was zeer goed en we hebben vreselijk gelachen. Echt voor herhaling vatbaar.

Anoniem

Met partner

9

Wat een plezier! moeite waard om over een uur te rijden.

Anoniem

Met partner

9

Heerlijk eten en tussendoor erg veel gelachen. Een super combinatie!!

M. Steffen

Met partner

9

na drie maal geinformeerd te hebben naar de zaal indeling en de plaats van onze tafel was dat niet mogelijk om daar een antwoord op te krijgen. en ja hoor we hadden de laatste tafel naast de rookruimte . de show was af ,de plaats was pet.

Pieter Augustinus

Met partner

8

Inleiding van elk gedeelte door onze belgische clown bijzonder leuk gedaan. Een show met volgens mij (uit Gouda) een typische Brabandse humor. Leuk ingespeeld op het waarom deze show kwamen bekijken. "t was gewoon heel gezellig met lekker eten.

D. Herrewijnen

Met partner

7

De lokatie, show en eten was uitstekend. Wij hebben met een groep van 36 personen ervan genoten.

V. Oostvogels

Met partner

9

Het was gezellig,goed gezongen en mijn kaken deden zeer van het lachen. Ik raad het zeker andere aan en zal zelf ook nog eens langs komen.

Anoniem

Met partner

10

fantastische avond

Maurice van den Hoogen

Met partner

9

TOP AVOND...! perfecte sfeer, goede bediening (alleen kregen we het op het laatst niet meer voor mekaar koffie te bestellen) goede show van de Enge Buren... helemaal goed...!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Parkeren
 • Restaurant

Onze partner

Theater in Breda

Dit theater staat vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinnershows. U kunt hier genieten van een 4-gangen diner gecombineerd met topentertainment. Het theater biedt humor, zang en dans en deze dinnershows zijn geschikt voor iedereen. Of u nu met z'n tweeën komt of met een groep, u heeft altijd uw eigen tafel.

Faciliteiten

Het theater beschikt over 2 prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten zoals garderobe, rookkamer, ruime toiletten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree. Daarom is het theater ook uitermate geschikt voor uw besloten feest. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, jubileum of een dinershow exclusief voor uw gezelschap. Van 2 tot 500 personen is het een ideale locatie voor uw feest en diner!

Ligging en bereikbaarheid

Het theater is gelegen in het centrum van Breda, op nog geen 100 meter van de Grote Markt. Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van het theater. Het treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

De stad Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda betekent trendy winkelen, struinen langs de prachtige monumenten en de Brabantse gastvrijheid proeven bij de vele cafés, restaurants en terrassen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Uitjesmethetbedrijf.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Uitjesmethetbedrijf.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Uitjesmethetbedrijf.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405850. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.